HELP MIJN WERELD VERANDERT

Organisaties veranderen voortdurend, dat is en blijft een zekerheid. Dit vraagt veel van de mensen die er werken en kan leiden tot onzekerheid, frustratie en onrust met mogelijk productiviteitsverlies, verzuim of veranderweerstand tot gevolg. Deze training is erop gericht hoe jij proactief en met behoud van eigen waarde kunt omgaan met veranderingen in jouw werk en wereld.

Resultaat van de training:

Na deze training weet je precies wat voor jou belangrijk is om in tijden van verandering het gevoel van overzicht en invloed te houden en met plezier in het werk en het leven te blijven staan. Je kunt in tijden van verandering een positieve mindset laten zien en daarin een voorbeeld zijn voor je omgeving. Je speelt in op kansen en mogelijkheden.

Trainingsvorm: 

Dit is een 2-daagse training en wordt klassikaal gegeven. De groep bestaat maximaal uit 12 vaste deelnemers. Er is geen examen of toets van toepassing. De training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken. De training start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Bij minder dan 6 deelnemers kan de training geannuleerd worden.

Certificaat/Bewijs van deelname:

Na afronding van de volledige training ontvangt u een bewijs van deelname.

Programma onderdelen:

Verandering algemeen:

  • De tijd waarin wij leven
  • Waar staat je afdeling & organisatie
  • Met welke veranderingen heb je te maken

Persoonlijk Management:

  • Wie ben jij als mens?
  • Welke voorwaarden en belemmeringen spelen bij jou een rol?
  • Waar heb je wel invloed op?
  • Gedachten en verandering

Samenwerken en communiceren:

  • Een goede voorbereiding is het halve werk
  • De kracht van woorden
  • Vertrouwen in de samenwerking

Datum en duur:

Deze 2-daagse “najaarstraining” wordt gehouden op 27 september (dag 1) en 11 oktober 2016 (dag 2) in Rotterdam. De trainingsaccomodatie is specifiek ingericht voor de opleidings- en trainingsdoeleinden, is goed bereikbaar met openbaar vervoer, heeft goede parkeervoorzieningen en is verder van alle gemakken voorzien. Bij inschrijving zult u alle benodigde trainingsinformatie ontvangen.

Voorbereiding:

Er is geen voorkennis vereist voor deze training. Voorafgaand aan de training maakt u uw leerdoelen en wensen kenbaar via een online intakeformulier. Hiervoor zal nog contact met u opgenomen worden.

Het optimale trainingsresultaat bereik je, naast inzet en enthousiasme tijdens de trainingsdagen, door het opdoen van praktijkervaring tussen de eerste en tweede trainingsdag. Hiertoe wordt door de trainer aan het einde van deze eerste trainingsdag oefeningen en opdrachten aangereikt. De resultaten hiervan worden besproken tijdens de tweede trainingsdag.

Inschrijving:

Voor de “najaarstraining” sluit de inschrijving op 6 september 2016.

Kosten: 

Euro 995,– exclusief b.t.w. en inclusief volledig verzorgde lunch en onbeperkt koffie, thee, water. De kosten dienen uiterlijk  2 weken voor start van de training te zijn voldaan. Hiervoor zal een factuur worden toegestuurd. Zonder betaling vooraf kan niet aan de training worden deelgenomen.

Evaluatie: 

Aan het einde van de 2e trainingsdag zal aan alle deelnemers een online trainingsevaluatie worden toegestuurd met het verzoek deze direct in te vullen.

Bijzonderheden: 

Voor vragen en opmerkingen over de training kun je contact zoeken met Paul Kalisvaart van het CompetentieHuis op paul@competentiehuis.nl of +31(0)6 5341 8804. Voor deze training zijn de algemene voorwaarden en de klachtenregeling van Het CompetentieHuis van toepassing. Deze vind je hier.

Waardering:

Deze training is al eerder gegeven door Het CompetentieHuis. Deelnemers waardeerden deze training met een 9,1.

Inschrijfformulier “Help mijn wereld verandert”

Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier, wij nemen dan contact met je op om jouw inschrijving af te ronden.