INKAART

Snel inzicht in uw potentieel

Met INKAART breng je met een online meting binnen 15 minuten inzicht in het benut en onbenut potentieel van ieder individu. Het geeft onomstotelijk en wetenschappelijk gevalideerd inzicht in competenties, drijfveren en onbewust gedrag van iedere medewerker of zelfs van een team of afdeling. Hiermee bepaal je, afhankelijk van de rol, functie of opdracht, of iemand in staat is om daarin te excelleren.

Voor ondernemers, bestuurders of directeuren is er het unieke ondernemersdashboard. Hierin maken we leiderschapsstijl en managementvaardigheden inzichtelijk en koppelen we die aan de volwassenheidsfase van de organisatie. De uitkomsten van deze metingen zijn op geen enkele manier geloofwaardig te beïnvloeden.

Welke kerncompetenties worden benut?

Daarnaast onderzoeken we op het arbeidsklimaat dat bepalend is voor de mate waarin de mensen concreet worden ondersteund in het doen van hun werk. Ook brengen we in kaart in welke volwassenheidsfase de organisatie verkeert en welke kerncompetenties daarbij ingezet worden.

U verdiend uw investering snel terug

Met INKAART bepaal je op welke gebieden verbeterinterventies voor de mensen in je organisatie nuttig en effectief zijn en daarmee dus een rendementsvolle investering kunnen rechtvaardigen. Meten is weten……………en dus goed voor de ontwikkeling van de organisatie. Met een investering die zich binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Onze klanten zijn daarvan het bewijs! Met INKAART wordt de eerste stap al gezet van verbetering van betrokkenheid en bevlogenheid. Met inzicht over uzelf en uw collega’s groeit ieder mens en neemt de motivatie en inspiratie om te ontwikkelen enorm toe.

Opdrachtgevers

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Wij helpen u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@competentiehuis.nl
Website: www.competentiehuis.nl
Telefoon: +31(0)6 45 43 65 81