INONTWIKKELING

Realiseer uw gewenste ontwikkeling

INONTWIKKELING is het doordachte en veelzijdige productenpalet van beschikbare ontwikkelinterventies dat afhankelijk van de uitkomsten van INKAART en uw ontwikkelbehoefte wordt ingezet om gericht en passend de gewenste ontwikkeling te realiseren. Op basis van de persoonlijke of groepsmeting en uw doelstellingen kunnen we met u doeltreffend bepalen welke ontwikkeling nodig is om uw organisatie te laten groeien.

Verbeter uw team kwalitatief met de beste praktijkspecialisten en tools

Met ondersteuning van ons leerplatform kunnen we u en uw mensen gecontroleerd en kwalitatief helpen hun ontwikkeling te verwezenlijken. Met directe impact op de performance en de dynamiek in uw organisatie. Een greep uit de mogelijkheden: executive coaching, online learning, é-coaching, onboarding, coaching on the job, blended learning, intervisie, online selectie-assessments. Met training en begeleiding door de beste praktijkspecialisten op hun vakgebied.

Opdrachtgevers

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Wij helpen u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@competentiehuis.nl
Website: www.competentiehuis.nl
Telefoon: +31(0)6 45 43 65 81