PAARDENCOACHING

Het paard als spiegel.

Wil jij je:

  • Communicatieve vaardigheden verbeteren?
  • Leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen?
  • Team beter begeleiden?
  • Persoonlijke kracht, assertiviteit verder ontwikkelen?

Dan is coaching met paarden voor jou geschikt!

Tijdens een coachings- of trainingstraject fungeert het paard al co-coach of -trainer. Paarden zijn zeer goed in het oppakken van non-verbale signalen en reageren hier direct en eerlijk op. Een paard maakt binnen een fractie van een seconde de inschatting van jouw communicatie vaardigheden en je houding als totaal.

Paarden zijn kudde- en prooidieren. Als sociaal dier is hij afhankelijk van het leiderschap in de groep. Om de groep, en zichzelf, de beste overlevingskansen te geven, geeft hij continue feedback aan de manier waarop de ander (mens of paard) leidinggeeft.

Door deze kwaliteiten professioneel met een doordachte werkwijze in coaching en training in te zetten, verkrijg je kortere trajecten met meer resultaat. De kandidaat krijgt feedback op een pure en eerlijke manier van een dier dat zich altijd compleet in het hier en nu bevindt en niet belast is met historie en oordelen.

Wil jij alleen of met je team aan de slag met paarden? Klik hier en maak een afspraak waarbij we kijken wat je wensen zijn en op welke wijze een interventie met paarden je kan verder helpen.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Wij helpen u graag.

Contactgegevens

E-mail: info@competentiehuis.nl
Website: www.competentiehuis.nl
Telefoon: +31(0)6 45 43 65 81