ONZE SERVICES

In de onderstaande afbeelding de services van Het CompetentieHuis onderverdeeld naar de diverse onderwerpen en onderdelen. Voor elke klantvraag maken we een passende combinatie van services.

INKAARTINKAART

Simpel, Diepgaand en Snel

In 15 minuten onomstotelijk en doeltreffend inzicht in de competenties, drijfveren, voorkeurs- en risicogedrag van jezelf, de medewerker of het gehele team. Daarnaast is er ook ons unieke ondernemersdashboard voor directeuren en ondernemers. Wetenschappelijk gevalideerd en direct bruikbaar voor in de praktijk.

> Lees meer

INONTWIKKELINGINONTWIKKELING

Effectief, Efficiënt en Op Maat

INONTWIKKELING is het doordachte en veelzijdige productenpalet van beschikbare ontwikkelinterventies dat afhankelijk van de uitkomsten van INKAART en uw ontwikkelbehoefte wordt ingezet om heel gericht en passend de gewenste ontwikkeling te realiseren. Om dit te realiseren bieden we diverse mogelijkheden

> Lees Meer

INBEDRIJFINBEDRIJF

Betrouwbaar, Concreet en Duurzaam

Met INBEDRIJF borgen we de ontwikkelingsresultaten van uw mensen in de context van hun dagelijks werk. Geven we u de handvatten om “in controll” te komen over de ontwikkeling van uw operatie en uw organisatie. Daarnaast meten en bevestigen wij uw mensen in hun verbeterde houding en gedrag.

> Lees Meer
Opdrachtgevers